130306 udsnit_2_stue-kkken_Hyb          130306 udsnit_3_stue-kkken_Hyb    
   

        

     

130306 udsnit_4_stue-kkken_Hyb 

BBR

121229 BBR   Se BBR-oplysningerne på huset HER.


INDBRUDSSIKRING
 

121229 panserglas   Ved projekteringen har indbrudssikringen været prioriteret højt, og der er gjort rigtig meget for at gøre det vanskeligt for ubudne gæster at komme ind og for at give dem mindst mulig tid til at realisere deres forehavende.

Hvis indbrudstyven vil ind, kommer han ind  -  MÅSKE.
Er det besværligt, eller er der ikke nogen flugtvej ud, går han måske videre. Desuden drejer det sig om at forsinke ham så meget, at han ikke når at komme væk med kosterne, inden vægter, naboer og politi når frem.

130307 svarre_ramme     Man skal ikke spille alle sine kort - heller ikke overfor indbrudstyve. Hvis han gør forsøget på trods af de mange ting, der er gjort som værn mod ham, er der derfor et par hyggelige ekstra overraskelser til ham. Læs om indbrudssikringen HER.

LÆS mere om husets vinduer og døre.

INDRETNING
 

130122 arkitekt   C. F. Møller har indrettet boligen på en utraditionel og spændende måde, og den er sammensat af tre bygningsblokke - storrummet i den majestætiske centerbygning og de 2 sidebygninger. I storrummet er de primære opholds- og aktivitetsfunktioner samlet. Det er næsten kvadratisk og har stor rumhøjde med stort lysinfald bl.a. via det store ovenlys, så der er lyst og luftigt.  Det er den centrale del i byggeriet og indeholdende ikke blot spise- og opholdsstue, men også det store køkken samt entréen. Zonerne "flyder" sammen i det høje rum, og dog er de naturligt adskilt.

Dette indtryk fremkommer ved at arkitekten har opdelt rummet med visuelle virkemidler. Loftkonstruktionen er udformet således, at køkken og opholdsrum har separat "liv". Dels har lofterne i henholdsvis stuedelen og i køkken-/entréområdet forskellige hældninger og højder, og dels er opsat en glasvæg mellem entré- og stue.

Bryggers, gæstebad / toilet samt kontor er indrettet i den vestlige sidefløj, mens der er soveværelse, stort badeværelse med dobbelt brusekabine samt 2 værelser i den østlige sidefløj. Den særlige indretning gør, at der kun er "låst" få kvadratmeter til gangarealer, og at indvendige afstande er mindst mulige. Desuden gør den kompakte facon huset mere energirigtigt, idet der er færre meter ydervæg sammenlignet med et aflangt hus eller vinkelhus.

Se indretningen - klik på billede:

GRUNDPLAN

20091006 Hybenhaven17-3_plan
 
   
3D PLAN

20091006_Hybenhaven17-4

DOKUMENTSAMLING
For den interesserede er der nedenfor mulighed for at studere detaljerne for udstykning, grund og selve byggeriet.

Som altid i et nybyggeri er der ændringer i udførelsen i forhold til byggeansøgning og byggeaftale med entreprenør. For god ordens skyld gøres derfor opmærksomt på, at det færdige resultat ikke på alle punkter er identisk med oprindelige tegninger og beskrivelser.

Klik på det dokument du ønsker at se.

    - Parcelkort, matrikeloplysninger mm.                                    
    - Fællesoplysninger for udstykningsplan
    - Lokalplan 771
    - Skøde 
    - Energiramme

 
  130306 udsnit_stue-kkken_Hyb